Mastodon AirDrop podria arribar a iOS 7 | Apple i altres

AirDrop podria arribar a iOS 7




La WWDC està cada cop més a prop, i com passa sempre, els rumors de les novetats que es presentaran es disparen. El darrer és la suposada inclusió de la funció AirDrop en la versió d’iOS 7. Amb aquesta funcionalitat es podrien transferir arxius entre un Mac i els dispositius iOS a través de la xarxa WiFi.

L’any passat, els de Cupertino ja varen estar fent proves per a incloure aquesta funcionalitat, però la van descartar finalment. Sembla ser, que actualment es troba en fase de proves i molt possiblement es presentarà la setmana vinent.

Com hem pogut llegir a 9to5mac, no es tractarà d’una nova aplicació, sinó que serà un menú de compartir en el nostres iPhone, podent així compartir fotografies i documents entre dispositius iOS, o entre dispositius iOS i Macs. Una manera molt còmode de compartir documents quant ens trobem en la mateixa xarxa WiFi.

A veure si finalment arriba aquesta novetat, i moltes d’altres. iOS 7 ha de tornar a ser una revolució, sinó Apple pot perdre el tren front d’Android! Ja només queden 7 dies per sortir de dubtes.


Publica un comentari a l'entrada