Mastodon Les apps de iWork podrien ser gratuïtes amb l'arribada de iOS 7 | Apple i altres

Les apps de iWork podrien ser gratuïtes amb l'arribada de iOS 7




Durant la WWDC 2013 es va presentar la suite iWork en el núvol, iWork for iCloud. Les aplicacions ofimàtiques d’Apple feien el salt a iCloud, permeten executar-se des d’un navegador web. Una gran millora, que ens va fer plantejar si el model de negoci respecte d’aquestes aplicacions canviaria. És possible que amb l’arribada d’iOS 7, la suite passi a ser gratuïta?

La primera sorpresa que varem tenir, va ser la invitació a provar el servei, de manera gratuïta, que Apple va començar a repartir. A través de la web beta.icloud.com es pot emprar la suite sense necessitat de fer cap pagament. Una grata sorpresa, ja que Apple i gratuït són paraules que no van gaire de la mà.


La segona sorpresa la va tenir un usuari. Com podeu veure en la fotografia de dalt, al accedir per primer cop a la App Store, amb iOS 7, se li va presentar una finestra per a descarregar aplicacions gratuïtes d’Apple. Una finestra similar a la que apareix amb iOS 6, però que aquest cop incloïa aplicacions extres com iPhoto, iMovie, Pages, Numbers i Keynote.

Potser es tracta d’un error, o potser ha sigut una filtració abans d’hora. El fet és que hi ha prous motius per a pensar que aviat passin a ser gratuïtes aquestes aplicacions. Per si de cas, si no teniu pressa en adquirir algunes d’aquestes aplicacions, espereu una mica. Després de l’estiu tot s’haurà aclarit.


Publica un comentari a l'entrada