Mastodon Roadmap d'Apple per a aquest 2014 | Apple i altres

Roadmap d'Apple per a aquest 2014




Amb el que portem d’any encara no coneixem cap producte nou d’Apple. No tenim notícies del iWatch ni del suposat televisor. Es francament estrany. Ja fa temps que se li demana a Apple i nou producte i aquest no acaba d’arribar.

Fa uns dies però, un analista asiàtic va publicar el gràfic que acompanya l’entrada, on es mostra el roadmap d’Apple per les renovacions de productes i per a la presentació dels nous.

El primer que ens trobem es la suposada presentació d’un iMac de baix cost, que arribaria el segon trimestre d’aquest any. Poc després es presentaria la renovació l’iPad Air i del iPad mini, seguida de la presentació del esperat iWatch. Segons l’analista arribaria en dues mides, potser una versió més gran per homes i una de més reduïda per dones. Molt poc després preveu l’arribada del iPhone 6 amb una pantalla de 4.7”.

Cap a finals del tercer trimestre arribaria la renovació de l’Apple TV, juntament amb les aplicacions per a aquest dispositiu, i el redisseny del MacBook Pro i la presentació d’un nou MacBook més prim. Finalment al acabar l’any es presentaria el suposat iPhone 5.5”, que seria una segona versió del iPhone 6 o una altre línia de producte.

Si fem cas al roadmap proposat ens espera un any de novetats molt interessants. Si bé crec que moltes es compliran, dubto d’algunes prediccions, sobretot la de l’iPhone de mida de 5.5” i presentació a finals d’any. Veurem que s’arriba a complir i sobretot, a veure si finalment arriba l’esperat iWatch i acompleix les altes expectatives que s’han generat durant la llarga espera.

Publica un comentari a l'entrada