Mastodon Torna la polèmica amb Facebook | Apple i altres

Torna la polèmica amb Facebook


Cada cop que la xarxa social més gran del món introdueix novetats en els seus serveis, la gestió de la privacitat es complica i això comporta que part dels seus membres es rebel·lin.

En la darrera conferència de desenvolupadors F8, Facebook va presentar la seva nova pàgina cronològica i la nova barra d’informació instantània anomenada Ticker (Titulares en castellà). La finalitat és mostrar la informació que es comparteix amb els amics en temps real. El problema sorgeix quan s’activa per primer cop. Una vegada activa’t, el nostre mur torna a ser públic pels nostres amics, perden les restriccions que havien configurat anteriorment. Això provoca que la nostra informació (comentaris, fotografies, etc.) torna a ser visible per a tots els nostres amics.

La solució més ràpida és reconfigurar la privacitat en l’actualització d’estat i desactivar l'opció “Público” que apareix per defecte.

De moment els canvis només han arribat a la versió web del servei de Facebook, quedant l’aplicació per iPhone i iPod Touch pendents d’una actualització. Un cop arribi aquesta actualització, ja us informaré dels canvis que comporten en la nostra privacitat, i la dels nostres amics, i que es pot fer per a deixar-la com la teníem.



Publica un comentari a l'entrada