Mastodon iPhone 4S. Novetats respecte el meu antic iPhone 4. | Apple i altres

iPhone 4S. Novetats respecte el meu antic iPhone 4.


Després de 6 dies amb l’iPhone 4S, crec que puc fer una petita valoració sobre el telèfon i les novetats que m’ha aportat respecte de l’iPhone 4.

El 4S és un telèfon molt ràpid. Totes les accions que li sol·licites les realitza instantàneament. Comparat amb l’iPhone 4, el 4S és una mica més ràpid, però no de manera substancial. De moment no he pogut provar cap joc pensat per a exprimir el potencial de l’iPhone 4S, però tots els jocs que tinc és mouen molt millor en el 4S. Si de vegades trobava que al 4 es congelava momentàniament algun joc, tipus Infinity Blade, el 4S l’executa com si rés. Així que si t’agrada jugar amb l’iPhone, aquest podria ser un motiu pel canvi.

La càmera és un altre punt important. Les fotos del 4 eren espectaculars per a ser un telèfon. Però amb el 4S el salt és important. Millor òptica, obertura més gran, més MPX, i en definitiva, millors fotografies. L’he estat provant aquest pont i els resultats han sigut sorprenents. Inclús amb poca llum les fotografies han quedat molt bé. Definitivament, la meva càmera compacta es quedarà a casa agafant pols.  De moment encara no he provat la gravació de vídeos. No m’interessa tant els 1080p de qualitat, sinó l’estabilitzador d’imatge. Tant bon punt hagi fet alguna prova ja us comentaré els resultats.

Siri és divertit. I dic només divertit, perquè a banda de que encara no parla ni castellà ni català, els serveis que pot oferir, molts segueixen estant limitats a EEUU. Però bé, aquest temps em servirà per conèixer el límit d’accions que és capaç de fer el nostre nou assistent, i potser fins i tot, agafar-li apreci.

Per acabar, les altres novetats que m’ha aportat el nou iPhone 4S són la mida, al final em vaig decidir pel de 64GB, i el color. La capacitat ha sigut un punt que ningú no li ha donat importància i crec que sí que ho és. Fins ara només podíem adquirir el telèfon amb 16 o 32GB. Jo tinc aproximadament 15GB de música, que m’agrada portar sempre a sobre. Si després li afegeixo les fotografies i vídeos realitzats amb el telèfon, i alguns jocs amb una mida normal, trobava que només tenia poc més de 4GB lliures. Cal tenir en compte que el 4S fa fotografies i vídeos que tenen una mida superior. Per tant, el fet d’haver-me quedat un de 32GB m’hagués implicat estar sempre pendent de gestionar els continguts que vull dur en el meu telèfon. Ara li podré posar més continguts sense por a no tenir espai per a noves fotografies i vídeos.

Com haureu pogut veure, el 4S millora el 4 però no l’eclipsa. Hi ha millores i novetats, però dependrà de l’ús que se’n faci del telèfon i de les necessitats de cadascú. Jo de moment estic molt content, i la meva dóna, amb el meu antic iPhone 4, encara més.



Publica un comentari a l'entrada