Mastodon Ja tinc l'iPhone 4S! | Apple i altres

Ja tinc l'iPhone 4S!

Després d'un pas per un parell de botigues de Vodafone, les cuals m'han amablement comunicat que el telèfon no estava disponible per canvi de punts (això és cuidar als clients), he decidit trucar a l'Apple Store de la Maquinista. I Bingo! iPhone's 4S a dojo i amb possibilitat de bescanviar els meus preciats punts.
Així que he agafat la moto i cap allá.

L'ambient era brutal. Gent cridant, fent fotos, els treballadors saltant. No m'extranya, se sentien el euros corren per tot arreu. Tothom era feliç. Qualsevol diria que hi ha crisi. Després d'esperar uns 20 minuts, he sortit amb el nou iPhone 4S de color blanc.

Ara sincronitzaré el nou telèfon, i li donaré una segona vida al 4. La meva dóna estarà molt contenta. Poc a poc us aniré postejant les novetats i diferències del nou telèfon dels de Cupertino. De moment, un parell de fotos de l'unboxing.Publica un comentari a l'entrada