Mastodon iPhoto arriba a iOS | Apple i altres

iPhoto arriba a iOS


La darrera novetat que es va presentar en la última Keynote, relacionada amb el Nou iPad, va ser l'arribada d'iPhoto als dispositius mòbils d'Apple.

iPhoto per a iOS és una adaptació del famós programa de la suite iLife pels Mac. En aquest cas, no és tracta d'una simple migració, sinó d'una estudiada adaptació que porta les idees d'un programa de "teclat i ratolí" a una pantalla tàctil.


A més, l'aplicació inclou també interessants característiques com: edició de fotografies amb multitouch, mostrar fotografies a altres dispositius fàcilment (Photo Beaming), efectes "professionals", edició emprant pinzells, creació d'àlbums, tot això juntament amb les funcions tradicionals d'edició de fotografies.

L'aplicació és compatible amb l'iPad 2 i el Nou iPad, i està disponible a l'App Store per només 3,99€. Si la voleu adquirir ho podeu fer a través del següent enllaç: iPhoto.


El que ha buscat Apple, és que l'usuari s'oblidi que està emprant un iPad quan es trobi visualitzant, ordenant i retocant les fotografies. Està clar que estem entrant en l'etapa Post-PC, i l'arribada d'iPhoto forma part del procés. iOS 5.0 va sembrar les bases de la independència dels dispositius mòbils d'Apple amb els ordinadors, i la disponibilitat de la suite iLife (iMovie, iPhoto i Garageband) i la d'iWork (Pages, Numbers i Keynote) ho confirma. Podem afirmar avui, que l'usuari podria fer quasi totes les tasques que desenvolupa en el seu dia a dia amb el Mac, en un iPad o un iPhone. La línia que pretén seguir Apple està clara, a veure com l'acaba polint.



Publica un comentari a l'entrada