Mastodon Nou Apple TV permet reproduccions a 1080p | Apple i altres

Nou Apple TV permet reproduccions a 1080p


Ja vaig comentar la setmana passada que juntament amb l’iPad va arribar l’iOS 5.1. Però en mig de tanta expectació per a veure com seria el nou iPad, Apple va renovar el seu Apple TV. Aquesta renovació va quedar totalment eclipsada, però crec que val la pena que li dediquem un moment a repassar les seves noves característiques.

El nou Apple TV permet la reproducció de pel·lícules a 1080p, és a dir, Full HD. A més de l’augment de resolució, el nou Apple TV té una nova interfície d’usuari. Si esperàvem que s’assemblés cada cop més al sistema operatiu per a dispositius mòbils, no és el cas. A més, el nou Apple TV, permet recuperar les llistes de reproducció d’iTunes, convertint el dispositiu en un centre multimèdia per a la nostra música. A més de la integració de iTunes Match en l’Apple TV, també s’hi ha incorporat una altra prestació d’iCloud com és Photo Stream. A partir d’ara, les fotografies que tinguem en el núvol estaran disponible per a consultar-les des de l’Apple TV. Altres característiques són la inclusió del recomanador Genius per a pel·lícules.

El nou Apple TV té un preu de 109 euros, 10 menys que la versió anterior. Està disponible des de fa un dies a la botiga online d’Apple, amb despeses d’enviament gratuïtes. Com podeu veure, un molt bon producte, renovat per a acomplir les necessitats actuals. No sé vosaltres, però aquest Apple TV, és molt possible que caigui!


Publica un comentari a l'entrada