Mastodon Facebook compra Instagram per mil milions de dòlars | Apple i altres

Facebook compra Instagram per mil milions de dòlars



Fa uns dies llegia sobre el futur d’Instagram i de com aquesta bona idea podia generar ingressos pels seus creadors. Instagram, la xarxa social de compartir imatges amb filtres més estesa del moment, es basa en un negoci gratuït per a l’usuari. Així què, de on podien recuperar tots els diners invertits els seus fundadors. La resposta va arribar ahir. Facebook havia comprat Instagram per 1.000 milions de dòlars.

Instagram encara no porta dos anys funcionant, i fins fa poc només estava disponible per a iPhone. El CEO de la companyia ha comunicat la venta afirmant que “espera crear un futur encara més emocionant tant per a Facebook com per a Instagram”. El més important, és que prometen que no canviarà rés de l’aplicació ni del servei. Esperem que sigui així, ja que la darrera compra de Facebook, Gowalla, va acabar tancant al poc temps de la seva adquisició.

Una de les claus de l’èxit de Facebook ha sigut el poder pujar fotografies des de l’aplicació del mòbil, i així poder compartir-les amb la gent. La compra d’Instagram, amb més de 30 milions d’usuaris, segur que fomentarà l’ús d’aquesta xarxa social. Veurem el que succeeix en els propers mesos.


Publica un comentari a l'entrada