Mastodon Concepte de nou iPhone | Apple i altres

Concepte de nou iPhone




Mesos abans de la presentació d’un model d’iPhone, sorgeixen en la blogosfera, conceptes del que esperen o voldrien els usuaris que Apple presentés. Normalment són dissenys poc de l’estil d’Apple, però el que vaig trobar ahir em va sorprendre gratament. És un dels conceptes més elegants i ben trobats que he vist.



Es tracta d’un disseny concebut pel dissenyador francès Antoine Brieux, on ens proposa un nou canvi estètic. Considera que Apple, al haver comprat l’empresa Liquid Metal, farà servir una nova tecnologia per a fer la carcassa més lleugera i prima. També proposa eliminar el botó de home fent-lo virtual, i a més, fa crèixer la pantalla fins a les 4,5”. Això últim és el que crec menys probable. Si bé és cert que Apple podria arribar a augmentar les mides de l’actual pantalla (3,5”), si ho fes, no seria un increment molt gran. El fet d’eliminar el botó de home, permet que el ratio de la pantalla pugui ser de 16:9 i que permeti augmentar-ne la mida mantenint el mateix factor.




Dubto molt que la majoria d’aquestes propostes s’acabin fent realitat en el proper iPhone, però Apple és capaç de qualsevol cosa. De qualsevol manera, ja queda menys per a que comencin els rumors del nou iPhone.


Publica un comentari a l'entrada