Mastodon Bluetooth Manger, engega i apaga el bluetooth per tu | Apple i altres

Bluetooth Manger, engega i apaga el bluetooth per tu




Ahir va aparèixer una aplicació molt interessant per a tots aquells que feu ús a diari del Bluetooth en el vostre iPhone. Com sabeu, el fet de tenir-lo sempre activat fa que la bateria duri menys, però també és cert que activar-lo i apagar-lo és una mica pesat. Són uns quants passos que cal fer i de vegades ens fa mandra. El més normal és que la gent el deixi sempre activat.



L'aplicació que us presento avui soluciona aquest problema. La seva finalitat és poder marcar l'hora que volem que s'engegui el bluetooth i a quina volem que s'apagui. És a dir, si durant el dia pot ser que agafem el cotxe, li direm que l'activi cap a les 8:00h i que al vespre, al arribar a casa, s'apagui automàticament. En cas de que no vulguem programar l'activació/aturada, si entrem a l'aplicació podrem engegar o apagar el bluetooth amb només un click.



Com  veieu una aplicació molt útil i pràctica. Esperem que en breu s'actualitzi per a poder fer el mateix amb el Wifi, o que aparegui alguna que ho gestioni. De moment, per només 0,79€ podeu comprar Bluetooth Manager.


Publica un comentari a l'entrada