Mastodon És aquest el futur iPhone? | Apple i altres

És aquest el futur iPhone?




Ahir al vespre es van filtrar unes suposades fotos del futur iPhone. Normalment no faig gaire cas a aquestes filtracions, però aquest cop m’han semblat molt convincents. En primer lloc perquè provenen de dos proveïdors diferents, i perquè semblen coincidir amb les mateixes característiques.

Com es pot veure en les fotografies, sembla que és confirma una pantalla més gran, de entre 3,9” i 4,1” i en un format 16:9. Una sorpresa és la nova ubicació del connector pels auriculars que s’ubica a la part inferior del telèfon. De confirmar-se, compartiria la ubicació amb l’iPod Touch. Sincerament, una decisió que no m’agradaria gaire que Apple adoptés.




Les fotos també ens confirmen la inclusió d’una versió més petita del connector dock d’Apple, que permetria poder allotjar uns altaveus més potents. Una altra implementació que tampoc miraria amb bons ulls. Només cal pensar en la quantitat d’accessoris que hem pogut anar adquirir durant aquests anys, i que tenen el connector de 30 pins actual. Si bé és cert que uns altaveus més grans seria interessant, no ho veig tant important. Poques són les vegades que escoltem música directament des del telèfon sense connectar-lo enlloc.

Respecte la carcassa, aquesta sembla més fina que la de l’actual iPhone, però no molt més gran. La pantalla s’allargaria cap a dalt i cap a baix respecte de l’iPhone 4S. Mentre que el botó de home es mantindria, però la càmera frontal es situaria en la part central superior. La nova ubicació de la càmera tampoc l’acabo de veure clara, tenint en compte que ocuparia la posició de l’actual sensor de proximitat.




La darrera novetat que ens porten aquestes fotografies és la inclusió d’un part metàl·lica en la part posterior del telèfon. No sabem si la seva finalitat serà estètica o també per a donar-li un punt més de rigidesa respecte del vidre de l’actual iPhone.

Com podeu veure, segurament el futur iPhone ens portarà moltes novetats a nivell de hardware. Algunes d’elles no m’acaben de convèncer, però caldrà veure si finalment Apple les adopta, i si realment són una millora o un inconvenient.


Publica un comentari a l'entrada