Mastodon Snapseed gratuïta per temps limitat | Apple i altres

Snapseed gratuïta per temps limitat
Cada dia acostumo a comprovar quines aplicacions es troben en oferta a la App Store. Normalment no hi ha coses interessants, però avui he tingut una gran sorpresa. L'aplicació d'edició de fotografies Snapseed es troba disponible per a descarregar de forma gratuïta.

Snapseed va ser nomenada millor aplicació de l'any 2011 per a iOS. I aquest guardó se'l va guanyar justament. Snapseed és una gran aplicació d'edició de fotografies que disposa d'una interfície d'usuari molt ben resolta, amb una excel·lent capacitat d'ús en pantalles tàctils. Editar les nostres fotografies amb els dits és converteix en una autèntica delícia. És una aplicació molt complerta, en la que trobareu filtres, efectes de vinyetes, marcs, i fins i tot la possibilitat d'aplicar per zones aspectes com la saturació i altres. A més, és una aplicació universal, que servirà tant per l'iPhone com per l'iPad, i ens permetrà revelar també en RAW.

Així que us recomano que aprofiteu l'oferta i no trigueu, ja que aquest tipus d'ofertes no duren gaire. Si la voleu adquirir ho podeu fer a través del següent enllaç: Snapseed.
Publica un comentari a l'entrada