Mastodon OS X Mountain Lion arribarà el mes vinent | Apple i altres

OS X Mountain Lion arribarà el mes vinent




Durant la WWDC 2012, Apple va donar més detalls del nou OS X Mountain Lion, confirmant el preu de 19,99$ i assegurant que estarà disponible durant el mes de Juliol. Com podeu veure, un preu molt agressiu que farà que la majoria decidim actualitzar-nos.

De totes les novetats que ja coneixíem, cal afegir-l’hi una de nova i de molt interessant. Es tracta de Power Nap, una funcionalitat amb la que el Mac s’actualitzarà (sistema i aplicacions) i realitzarà còpies de seguretat encara que estigui en repòs. L’equip gestionarà de forma intel·ligent l’energia que consumeixi per a minimitzar-la al màxim. Una funcionalitat molt interessant, que per desgràcia no podran gaudir d’ella tots els Macs. En principi només estarà disponibles pels MacBook Air de segona i tercera generació i els MacBook Pro de nova generació. La resta de novetats de l’OS X Mountain Lion són les que us he anat explicant els darrers mesos.  

Estarem atents a veure si arriba cap a principis de juliol. Tingueu en compte, que tal i com va succeir amb OS X Lion, aquesta nova versió del sistema operatiu només estarà disponible a través de la Mac App Store.

Publica un comentari a l'entrada