Mastodon Adéu al MacBook Pro de 17" | Apple i altres

Adéu al MacBook Pro de 17"




La renovació dels MacBook Air i MacBook Pro a la WWDC12, va portar amb ella la desaparició del MacBook Pro de 17”. Apple ho va fer de forma silenciosa, sense anunciar-ho. Senzillament va desaparèixer de la botiga online.

Les opcions que tenim ara per a adquirir un MacBook Pro dels de “sempre” seran o 13” o 15”, mentre que el de nova generació només està disponible en 15”. El model de 17” mai s’havia arribat a vendre molt bé. Quan la gent tria un portàtil busca que sigui fàcil de moure i portar, i aquest model no ho era gaire. A més, la resolució del nou MacBook Pro amb pantalla retina supera a la de l’anterior model de 17”.  Estava clar que era un model que va tenir el seu moment, però que avui jo no hi tenia un espai.

A més Apple ha redissenyat les aplicacions per a professionals com Aperture i Final Cut Pro per a la pantalla retina. Ara es poden editar vídeo en temps real i a 1080p a escala 1:1 amb la pantalla retina de 15”. Per tant, les 17” ja no tenen sentit.  Un model que desapareix, però que dóna pas al nou futur dels portàtils amb el Nou MacBook Pro liderant la revolució.

  

Publica un comentari a l'entrada