Mastodon Apple elimina l'aplicació YouTube en la beta 4 de l'iOS 6 | Apple i altres

Apple elimina l'aplicació YouTube en la beta 4 de l'iOS 6




A mitjans d’agost, Apple va alliberar la beta 4 del futur iOS 6. Les principals novetats es centraven en l’apartat del Bluetooth i els seus ajustos de privacitat, i en la inclusió d’un botó de l’App Store en Passbook, possiblement per a una futura secció dedicada a aplicacions compatibles. Però la novetat més important, i que va agafar a tothom per sorpresa, va ser la eliminació de l’aplicació nativa de YouTube.

El divorci entre Apple i Google sembla que serà total en la versió 6 de l’iOS. I és que l’aplicació de YouTube és la segona del gegant de Mountain View que desapareixerà després que ho va fer l’aplicació de Google Maps.

Tot i que a priori sembla una mala noticia, no ho hem de veure així. Apple ha confirmat que no ha renovat la llicència per a incloure l’App de YouTube, però comenta que els usuaris podran seguir accedint al servei a través de la versió web, mentre no es presenta l’aplicació de YouTube que està desenvolupant Google i que estarà disponible en breu a l’App Store.

Com en el cas de l’aplicació de Mapes, l’aplicació actual de YouTube deixa bastant que desitjar si la comparem a la que hi ha disponible per a Android, o inclús comparada amb la versió web. Així que la perspectiva que Google desenvolupi una aplicació específica, i la vagi mantenint i actualitzant sembla l’opció més adient pels usuaris d’iPhone.


Publica un comentari a l'entrada