Mastodon Confirmat: 23 d'octubre Keynote d'Apple | Apple i altres

Confirmat: 23 d'octubre Keynote d'Apple




Tal i com vaig avançar, Apple acaba d'enviar les invitacions per a una Keynote el proper 23 d'octubre en el California Theatre de San José. La invitació inclou una frase que deixa poc espai a la imaginació, i més tenint en compte el rumors de presentació del nou iPad mini.

"Tenim una mica més que ensenyar-te"

L'event està programat a les 10h de California, i per tant, a les 19h de Barcelona. Diferents blogs fan referència a la mida de la frase que acompanya la invitació, indicant que clarament es tracta de la presentació del esperat iPad mini. La invitació per a l'iPad venia amb la següent frase "Tenim quelcom que realment has de veure". Teories a banda, amb la quantitat de rumors i peces filtrades, trobaria molt sorprenen que Apple no ens presentés un nou iPad de mides més petites. A més d'aquest iPad reduït, esperem d'altres productes, com el MacBook Pro retina de 13" o una renovació del iMac.




Aprofito el post per a comentar el darrer rumor que ens arriba referent al futur iPad mini. Sembla ser que arribarà amb un total de 24 configuracions. La seva capacitat anirà des de les 8GB fins a les 64GB, tenint opcions de 16 i 32GB. A més de la capacitat, hi haurà diferents opcions de connectivitat, sent possible tenir només connexió WiFi, WiFi+3G o WiFi+4G/LTE. Finalment, podrem escollir entre el model en color blanc o en negre.

La bona noticia és que el model més assequible, de 8GB i només WiFi, tindrà un preu de només de 245€. Una opció francament interessant, que de ser així, donaria un cop molt fort contra la seva competència.

Bé, només queden 7 dies per a que sortim de dubtes. Seguirem atents a les novetats i rumors que ens arribin durant aquesta setmana.


Publica un comentari a l'entrada