Mastodon Netflix arribarà a Espanya al gener | Apple i altres

Netflix arribarà a Espanya al gener

Netflix és una empresa fundada a Califòrnia l'any 1997 com a videoclub, en el que a canvi d'una tarifa mensual l'usuari podia demanar, de manera il·limitada, DVD del seu catàleg online que rebien a casa per correu. La gran revolució va arribar quan van començar a oferir un servei de visualització dels seus continguts (pel·lícules i series de televisió) per streaming a l'ordinador o al televisor. Aquesta manera de rebre continguts per streaming és actualment el medi més emprat, degut al augment de les connexions de banda ampla en els domicilis.
Actualment, Netflix només ofereix els seu serveis als EEUU i Amèrica Llatina. Però l'èxit que ha tingut als EEUU ha sigut tant gran, que el tràfic que genera suposa ja el 20% del volum de informació que viatja per la seva xarxa. La bona notícia que ens arribava fa uns dies, és que Netflix sembla ser que ja té data per la seva arribada a Espanya. Els rumors semblen indicar que a partir del gener podrem començar a gaudir d'aquest servei. El que encara no se sap serà el cost de la tarifa mensual que s'aplicarà. Actualment, el cost als EEUU del servei és de només 8$, però a Espanya, degut als alts costos dels drets d'autor que tenim (entre 3 i 4 vegades el que tenen països com França o Alemanya), es rumoreja que pot arribar als 20€/mes.
Seria una llàstima que finalment passes això, ja que al final el que provoca l'alt cost de serveis com aquest, és que molta gent decideixi buscar-se altres vies per a accedir a continguts audiovisuals de manera "no legal".

Publica un comentari a l'entrada