Mastodon Google Maps per a iOS en fase beta. L'aprovarà Apple? | Apple i altres

Google Maps per a iOS en fase beta. L'aprovarà Apple?





Que Google prepararia una aplicació de Google Maps per a iOS ningú ho dubtava. Però Apple l’aprovarà? Segons s’ha pogut filtrar, Google Maps es troba en fase beta, i a més, ha sigut distribuïda per a que diferents usuaris en facin ús i reportin possibles problemes. Això vol dir que en breu Google enviarà, per a la seva aprovació, l’aplicació de mapes. Però que creieu que farà Apple?

L’App Store està plena d’aplicacions de mapes, algunes amb navegació per veu, d’altres amb StreetView. Han sigut aprovades per Apple sense problema. Però que farà quan rebi Google Maps. El problema no serà que sigui una App més de mapes, i que li faci competència als propis mapes d’Apple. El problema vindrà pel fet de ser de Google, un dels seus principals rivals. Apple ha declarat el divorci a Google, eliminant de forma nativa Youtube i Google Maps. Està lluitant per a que les Apps de Google no estiguin presents en els iPhone i iPad.

És cert, que a través de l’App Store pots descarregar YouTube, Google Searh, Google Earth, etc. Però amb els mapes la cosa serà diferent. En la meva humil opinió, crec que Apple l’acabarà acceptant. Això si, posarà tots els problemes del mon, per a que es retardi el seu llançament i els hi doni temps a millorar la seva aplicació de mapes. I vosaltres, què n’opineu?

Publica un comentari a l'entrada