Mastodon Here, els mapes de Nokia, arribaran a iOS | Apple i altres

Here, els mapes de Nokia, arribaran a iOS




Segons una nota de premsa distribuïda ahir, Nokia ja ha enviat a Apple, per a la seva aprovació, la seva aplicació de Mapes anomenada Here. Serà una aplicació gratuïta que promet oferir una informació més complerta que la que tenim actualment a través de l’aplicació de Mapes d’Apple.





L’aplicació de Nokia es basarà en la versió web disponible des de fa un temps per a dispositius mòbils. Si voleu provar aquesta versió ho podeu fer a través del següent enllaç: Nokia maps. Les funcionalitats que ens oferirà Here són:


  • Rutes de transport públic: una funció que no està present en els Mapes d’iOS6 i que molts usuaris han trobat a faltar.
  • Mapes offline: aquesta opció permet descarregar prèviament els mapes i emprar-los, per exemple, si estem de viatge i no tenim connexió de dades.
  • Assistent per veu: però només per a rutes a peu.




Com podeu veure, l’arribada dels Mapes d’Apple no només ha portat males noticies. L’alliberament de Google Maps ha comportat que apareguin alternatives interessants. I el millor, la lluita entre aquests 3 gegants farà que l’oferta per a l’usuari sigui cada vegada més gran i millor. Esperem que Here s’alliberi ràpid i que algun dia ens arribi l’aplicació de Google Maps per a iOS, sempre, esperant que Apple es posi les piles amb els seus Mapes.


Publica un comentari a l'entrada