Mastodon Amazon presenta AutoRip. Aquest és el camí! | Apple i altres

Amazon presenta AutoRip. Aquest és el camí!




Bona noticia la que varem conèixer ahir. El gegant Amazon va llençar un nou servei de música anomenat AutoRip, que ofereix als clients una versió en MP3 de tots els CD de música que hagis comprat a Amazon des del 1998. El servei disposa actualment de més de 50.000 àlbums digitals de totes les grans discogràfiques, i poc a poc s’anirà ampliant.

Quan comprem un CD AutoRip a Amazon, la versió MP3 s’afegirà automàticament a la nostra biblioteca CloudPlayer, per a poder escoltar la música de manera gratuïta. És a dir, podem començar a escoltar la música immediatament, inclús abans que la còpia física hagi sigut tramesa o enviada.

La oferta no només aplica a noves compres, tothom que hagi comprat un CD en els darrers 15 anys pot accedir a la còpia digital de les seves compres. Només caldrà registrar-se i la música estarà ja disponible. CloudPlayer està disponible en una gran quantitat de dispositius per a poder accedir als àlbums des del Mac, PC, iPhone, Smartphones Android o tablets.

Com podeu veure, una novetat molt interessant i sobretot justa. Si he comprat un CD físic, vull poder tenir la música en MP3 disponible per a posar al meu iPod, iPhone o tablet. Ja he pagat pel dret a escoltar aquell àlbum, independentment del format amb el que el reprodueixi. I això no tant sols hauria d’arribar a la música, amb les pel·lícules hauria de succeir el mateix. Si adquireixo un DVD, vull tenir la còpia digital per a posar en el meu telèfon, tablet. Poder-la descarregar o visualitzar en streaming. Les coses han de canviar. Quan comprem continguts audiovisuals físics, comprem el dret a reproduir el contingut, no el continent. Espero que AutoRip sigui l’inici i les coses canviïn.

De moment AutoRip només està disponible a Estats Units, però Amazon ha confirmat que arribarà al nostre país en breu.

Publica un comentari a l'entrada