Mastodon Pudding Monsters, entreteniment assegurat | Apple i altres

Pudding Monsters, entreteniment assegurat




Feia dies que no us parlava de cap joc, i el cert, és que durant un temps he deixat de jugar amb l’iPhone. La darrera compra va ser el Need for Speed Most Wanted, un gran joc, amb uns gràfics impressionants. Però des que me’l vaig acabar, no havia trobat rés interessant. Ahir però, em vaig comprar el nou de la gent de Zeptolab, Pudding Monsters. Si el nom no et sona, et diré que són els mateixos creadors del famós Cut the Rope. Ja fa temps que va sortir l’aplicació, però he esperat una mica, ja que estava una mica avorrit de jocs com Angry Birds o Where’s My Water?




Pudding Monsters és una idea senzilla, però alhora molt treballada i aconseguida. Es tracta d’ajuntar gelatines (Puddings), evitant que caiguin a terra, per a crear un Monstre de Pudding que es rebel·li contra els humans. Partirem de una sèrie de petites gelatines que haurem d’anar ajuntant, evitant que caiguin a terra, i que al crear el Monstre, ho facin sobre les tres estrelles. D’aquesta manera obtindrem la màxima puntuació.

Els escenaris, a mesura que anem avançant, canviaran. Començarem a una taula i acabarem en el jardí del veïnat. A més, s’aniran introduint nous elements dins del “tauler de joc” que faran que no ens avorrim.

He de dir que es francament entretingut. Si bé la dificultat per assolir les pantalles no és molt alta, per a aconseguir les 3 estrelles haurem d’esforçar-nos, i de vegades molt. No obstant, és un joc que aporta poques novetats, i segurament, molts de vosaltres ja haureu jugat a jocs similars. Tot i així, està molt ben desenvolupat, i té uns gràfics molt cuidats. Si no esteu avorrit d’aquest tipus de jocs, us el recomano. Passareu una bona estona.





Publica un comentari a l'entrada