Mastodon iA Writer, el millor editor de text per a iPad? | Apple i altres

iA Writer, el millor editor de text per a iPad?




Fa temps que estic pensant en emprar l'iPad per a la feina, com a llibreta on anotar tota la informació, notes de reunions i altres. Al cap i a la fi, simplement és decidir-se. Però, quin editor de text és el millor. Les opcions són molt diverses. Un dels més complerts i visualment atractius és Pages, l'editor de text d'Apple. Però per a prendre notes, crec que un dels més interessants, i no tant sols pel preu és iA Writer.




iA Writer no és una aplicació nova, porta molt de temps sent un dels millors editors de text per a l'iPad per una raó: concentració. La seva interfície minimalista està pensada per a que centrem tota l'atenció en el text, sense distraccions, fet que el converteix amb un ferm candidat a ser la meva eina per a portar una gestió de les meves anotacions diàries de feina.




Una vegada comences a escriure, tota la pantalla queda ocupada pel text, sense elements. A més, incorpora el anomenat mode Focus, concentrant-nos encara més en el text que estem escrivint, i posant la resta en un color més clar. iA Writer permet sincronitzar el nostres documents mitjançant Dropbox o iCloud amb l'aplicació per a iPhone o Mac. A més, és una aplicació universal desenvolupada tant per a iPhone com per a iPad, i a un preu regalat de només 0,89€. Així que si esteu buscant un editor, iA Writer és una molt bona opció. El podeu adquirir a través del següent enllaç: iA Writer.

Publica un comentari a l'entrada