Mastodon Real Racing 3 disponible a la App Store! | Apple i altres

Real Racing 3 disponible a la App Store!
Real Racing 3, el joc de carreres de cotxe que va bocabadar a tothom durant la presentació de l’iPhone 5, està finalment disponible a la App Store i de forma gratuïta. El joc permet als jugadors competir contra els  amics i pilots rivals de tot el món en circuits reals amb potents cotxes dels principals fabricants com Porsche, Audi, Dodge, etc. Però el millor del joc són els gràfics. Amb un efectes realistes, cotxes personalitzables i detalls millorats amb grans acabats, fan d’aquest joc el més impressionant de l’ App Store.En aquest aspecte, Real Racing 3 incorpora un gràfics que ha sigut meticulosament fets a mà per  a produir imatges fotorrealistes amb zoom en el cotxes. El joc aprofitat tota la potència hardware dels nostres dispositius d’Apple per a recrear un ambient de curses. Els efectes en la sorra i el HDR present quan tenim el sol davant, juntament amb un so ambient, permetrà ficar-nos de ple en el món de les grans curses de cotxes. 


A Real Racing 3 podrem jugar contra 21 conductors en una cursa, ja siguin amics o rivals de tot el món, gràcies al seu mode multiplayer. El joc és totalment gratuït, basat en el model freemium, en el qual tindrem un catàleg de 46 cotxes i 8 tipus de modes de jocs i fins a 900 carreres diferents. A mesura que anem avançant se’ns anirà desbloquejant el contingut del joc, a través dec rèdits que anirem acumulant al guanyar curses i competicions, o fins i tot desafiant als nostres amics. En el cas que no puguem esperar, sempre es pot passar per caixa per a desbloquejar els continguts. 

Per primer cop, Real Racing 3 inclou una línia complerta de circuits reals de tot el món, com per exemple Suzuka, Mazda Raceway, Laguna Seca, Indianapolis Motor Speedway o Silverstone. A més, aquesta nova versió incorpora la possibilitat de anar  reparant el nostre cotxe després d’una cursa una mica accidentada. El fet que estigui gratis permet descarregar-lo i provar si ens agrada, però el sistema freemium de compra de crèdits no m’ha agradat mai. Trobo a faltar la opció de poder pagar un preu X i adquirir el joc i oblidar-se de la gestió de crèdits, que al final, sempre fa que abandoni el joc abans de finalitzar-lo. Tot i així, és una descàrrega totalment recomanable. Ho podeu fer a  través del següent enllaç: Real Racing 3


Publica un comentari a l'entrada