Mastodon Finalment arriba la 5a temporada de Fringe doblada a Canal+ | Apple i altres

Finalment arriba la 5a temporada de Fringe doblada a Canal+




Després de molt esperar-la, i amb un retràs incomprensible, finalment arriba la estrena de la cinquena temprada de Fringe a Canal+ doblada al castellà. La data escollida és el proper 8 de juny de 2013 a les 21:30h. Cada dissabte tindrem un capítol nou.

Però que ha passat per a que passés tant de temps? Cal tenir en compte que la sèrie va finalitzar al EEUU cap al mes de gener. Segons s’ha pogut conèixer, el motiu respon a que Canal+ vol emetre, a partir d’aquest estiu, una sèrie d’estrena cada dia de la setmana en prime time. I per a que aquesta iniciativa tingués suficient força necessitaven que Fringe estigués entre elles.




Que voleu que us digui, em sembla una mica agafat pels pèls. I si és així, el llarg silenci que hi ha hagut no m’ha agradat gens. Estem parlant de la darrera temporada, de una de les millors sèries que he vist mai. Comparable a Lost. Cal recordar que el final de Perdidos es va emetre alhora en tot el món. A Fringe no li demanava el mateix, però un retràs de quasi 5 mesos per a començar a emetre, ho trobo lamentable.

Però bé, la espera ha sigut llarga, però finalment arriba a la seva fi. Per a tots aquells que l’estàveu esperant ja podeu posar una alarma pel proper dia 8 de juny. A la resta, us recomano 100% aquesta sèrie, no us decebrà!

Publica un comentari a l'entrada