Mastodon Tripsy, el meu nou gestor de viatges | Apple i altres

Tripsy, el meu nou gestor de viatges


La pandèmia que va arribar al març del 2020 ha provocat que molts de nosaltres haguem deixat de viatjar durant aquests 2 anys i mig. Potser alguna escapada a les Balears o fins i tot un vol europeu, però poca cosa més. Això sí, sembla que finalment la normalitat per a viatjar, ja està arribant.

En el meu cas, en poc més d'un mes hauré d'agafar un vol nacional, i pel pont de la puríssima, farem un creuer per les Antilles amb la família. I axò, primer de tot, comporta agafar vols. Així que el primer que vaig fer fa uns mesos es treure-li la pols a les aplicacions de gestions de vols que encara tenia al meu iPhone. La sorpresa no va ser gaire positiva. Durant aquest temps s'havien anat actualitzant i la majoria d'elles requerien de subscripció per a poder rebre avisos de l'estat dels vols, o per a poder sincronitzar-los en el calendari. I aquí va començar la meva cerca per a trobar una aplicació que m'ajudes amb la gestió del viatge.La primera que vaig provar va ser Checkmytrip, aplicació d'Amadeus que bàsicament permet introduir els vols, per a generar un itinerari de viatge, amb alertes de vols, i sincronització d'aquests al calendari. La aplicació està bé, però poca cosa més permet fer. Així que vaig seguir buscant a l'App Store fins que vaig trobar Tripsy. Com bé indiquen els seus desenvolupadors, és una eina per a planificar viatges, compartint els itineraris amb família i amics, reben alertes dels vols, incloent documents, i també suggeriments d'itineraris. En definitiva, una aplicació que et permetrà incloure tota la informació del teu viatge, i portar-ne el control en un sol lloc. Tripsy és una aplicació gratuïta amb funcions premium a través de subscripció.La primera vegada que obrim Tripsy ens demanarà crear un compte que servirà per a sincronitzar tota la informació entre els nostres dispositius. Un cop registrats el primer que haurem de fer es crear un viatge, indicant el seu nom, les dates d'inici i fi, la zona horària i triar una imatge de fons.

Un cop creat el viatge, ara només caldrà anar afegint-hi informació, que podrem fer de dues maneres: reenviant els correus de reserves de vols i hotels o restaurants a un correu específic (my@tripsy.app) o de forma manual. És impressionant la capacitat que te l'app per a llegir les dades dels correus reenviats i de crear-nos els registres a l'aplicació.Amb els vols i les nits d'hotel introduïdes, el que ens permet fer l'aplicació és anar omplint tota la informació que vulguem del nostre viatge. En el meu cas, he anat omplint els trajectes del creuer, de manera que queda indicat a quina hora arribem  a cada illa i a quina sortim per a navegar. A més, cadascun del punts que volem visitar (museus, parcs naturals, emplaçaments, platges, etc.), així com restaurants i activitats. Tota la informació necessària la podrem anar introduint per a tenir un itinerari complert del viatge. La informació es pot introduir manualment seleccionant el tipus d'activitat, o si la cerquem a la web o la aplicació de mapes, la podrem compartir directament a l'aplicació. Tota la nostra informació quedarà desada en el calendari del nostre dispositiu.L'aplicació permet anar desant els documents dins de cada viatge, no tant sols les reserves, sinó altra documentació necessària com pot ser el passaport covid, una guia en pdf, o altres tipus de documents que podem necessitar durant el viatge. A més, podem convidar familiars i amics al viatge per a que puguin veure tota la informació d'aquest i aportar les seves idees.

Com podeu veure, una aplicació molt complerta que s'ha convertit en el meu nou gestor i planificador del viatges. Si us ha agradat, podeu provar l'aplicació a través del següent enllaç: Tripsy. Està disponibles per a iPhone, iPad i Mac.


2 comentarios

Anònim mod

Amazing review! Thank you for bring us about the app.

Reply

Publica un comentari a l'entrada