Mastodon L'iPhone 5S podria duplicar la resolució de pantalla | Apple i altres

L'iPhone 5S podria duplicar la resolució de pantalla




Les 3 primeres generacions de l’iPhone van tenir una resolució de pantalla de 320x480 píxels en 3,5 polzades. Amb l’arribada de l’iPhone 4, la resolució es va duplicar fins als 326 ppi. Una resolució que mai s’havia vist en un smartphone, la qual es va batejar com a Retina Display, ja que l’ull no podia distingir els píxels. Finalment va arribar l’iPhone 5, que mantenia la resolució, però feia créixer la seva mida fins a les 4 polzades, tenint un rati de píxels de 1.136x640.

Avui en dia hi ha mòbils que tenen una resolució full HD de 1.920x1.080, molt superior a la de l’actual iPhone. I tot aquest rollo ve perquè avui s’ha començat a estendre per la xarxa, el rumor que el proper iPhone 5S podria duplicar la seva resolució de pantalla arribant als 2.272x1.280 píxels en les mateixes 4 polzades del model actual.

El fet de duplicar la resolució mantenint la mateixa mida fa que l’adaptació de les aplicacions sigui més senzill. Però aquest fet provocarà que la mida de les aplicacions sigui cada cop més gran. Això portaria a que el model de 16GB seria insuficient. Aquest fet podria també provocar que el futur iPhone arribés a tenir 128GB de capacitat, discontinuant el model de 16GB, com ja es va fer amb el de 4 i 8GB.


De moment tot són rumors, però aquest, crec que si que podria arribar a ser una realitat.

Publica un comentari a l'entrada