Mastodon Serà aquest l'iPhone mini que presentaran a la WWDC? | Apple i altres

Serà aquest l'iPhone mini que presentaran a la WWDC?




Ja queda molt poc per a la WWDC 2013. El proper 10 de juny, Apple ens presentarà totes les novetats a nivell de software, i molt possiblement, també alguna novetat hardware. D’aquestes darreres novetats, la més sorprenen d’elles seria la presentació del rumorejat iPhone mini. Veig difícil la presentació d’aquest producte a la WWDC, però si és com el que ha dissenyat Martin Hajek, segur que seria una opció molt interessant per més d’un.

Un disseny basat en el policarbonat com a material principal per a la carcassa, amb un colors vistosos i un disseny un pel més arrodonit. El disseny ens recorda bastant a l’iPad mini o l'actual iPod Touch. Òbviament, el disseny proposat ve de la mà del nou iOS 7, que s’aventuren amb un canvi de les icones del telèfon.




Però arribarà aquest producte a presentar-se mai? Fins a l’aparició de l’iPad mini ho havia dubtat. Però hi ha masses precedents, com l’iPod mini o l’iPod shuffle, i el més recent iPad mini. Així que segurament, tard o d’hora, tindrem un iPhone mini que servirà per a que molts dels usuaris bàsics d’smartphone (whatsapp i correu) puguin accedir a un producte de la poma. I vosaltres, que n’opineu?

Publica un comentari a l'entrada