Mastodon Google Hangouts, la nova App de Google per a parlar amb tothom | Apple i altres

Google Hangouts, la nova App de Google per a parlar amb tothom




Les aplicacions de missatgeria estan de moda, i totes cerquen destronar a Whatsapp. La darrera alternativa es va presentar la setmana passada, durant la conferència Google I/O 2013. Es tracta de Google Hangouts, una nova aplicació que concentra tots els seus esforços de comunicació en un únic lloc per a que puguem seguir la conversa a través dels nostres dispositius iOS, Android o des del navegador web.

La aplicació per a iOS es va publicar la setmana passada. Des d’ella podem participar en xats amb una o diverses persones a través de missatges de text, realitzar videoconferències amb 9 persones i compartir imatges i sons de manera ràpida i senzilla. Aquesta aplicació ve a consolidar els diferents serveis que Google tenia fins ara (Google Talk, Google+ Messenger i Hangout per a Google+). Segons hem pogut conèixer, en un futur també s’hi integrarà el servei de Google Voice.




Com podeu veure, una alternativa més de la quantitat que hi ha avui en dia a la App Store. Jo la vaig descarregar fa una setmana i de moment no l’he fet sevir. Veurem qui guanya finament la lluita. I vosaltres, heu abondonat Whatsapp?

Publica un comentari a l'entrada