Mastodon Apple torna a pujar els preus a la App Store | Apple i altres

Apple torna a pujar els preus a la App Store




Fa un parell de dies, vàrem saber que Apple està a punt de pujar els preus, de nou, de les aplicacions. Lluny quedaran els 0,79€ que tenien les aplicacions més econòmiques. El motiu de la nova pujada és el desaparellament entre el dòlar i l'euro. Per tant, les aplicacions més assequibles passaran a tenir un  preu de 0,99€. La resta de preus queden de la següent manera.




Com podeu veure en la taula anterior les pujades són més importants com més cara és l'aplicació. Amb aquest increment, els preus en dòlar i en euro són els mateixos:  0.99, 1.99, 2.99, 3.99 o 4.99. Preus Corte Inglés, com diu la gent. Un preu piscològic, però que en el fons només un cèntim el separa de la realitat.

Sóc un ferm defensor de que la gent ha de comprar aplicacions, i més pel preu que costen i per la feinada que han tingut moltes d'elles. Però no m'agrada que es vagin pujant els preus tant sovint, i més amb la excusa de la suposada paritat euro-dòlar. Espero que no sigui una pràctica habitual d'Apple a partir d'ara, o anirà escanyant la seva gallina dels ous d'or.

Publica un comentari a l'entrada