Mastodon Ja sóc 4G | Apple i altres

Ja sóc 4G
Vodafone va agafar tothom per sorpresa quan va anunciar que seria el primer a llençar el servei 4G a Espanya. El passat juny va iniciar el període de prova per a tots aquells que tinguessin un terminal que suportés el nou estàndard de comunicacions mòbils. Cal trucar al 123 i sol·licitar que activin el servei 4G, gratuït fins al proper 1 d'octubre de 2013. A partir de llavors, tindrà un cost de 9 € addicionals a la tarifa escollida.

Pels usuaris d'iPhone 5 cal a més un actualització del perfil d'operador, que Vodafone va llençar el passat 21 de juny. És indispensable instal·lar-la per a poder emprar el servei.

Des de llavors he anat fent proves per la ciutat de Barcelona. Els primers dies els resultats eren poc fiables. Pujades i baixades de cobertura contínues. Velocitats de descàrrega i baixada que fluctuaven molt. Però des de fa un parell de dies, la cosa s'ha estabilitzat bastant. Les velocitats comencen a pujar i les pèrdues de cobertura quasi han desaparegut. Com podeu veure a la foto de dalt, unes velocitats molt superiors a la majoria d'ADSL de casa.

Vodafone s'ha proposat cobrir el 85% de la població a finals d'any. Una aposta molt i molt interessant, ja que el servei 4G pot ser un salt important en les comunicacions pels propers anys.

Publica un comentari a l'entrada