Mastodon PES 2012 per a iOS | Apple i altres

PES 2012 per a iOS


Com a cada tardor, ja tenim disponible el nou simulador de futbol Pro Evolution Soccer 2012. Arriba una mica més tard que el FIFA 12, però de ben segur que serà un ferm candidat a alçar-se com a millor joc de futbol, sempre des de la visió de la jugabilitat.


Aquesta nova versió ens porta moltes novetats:
  • Millora de la IA, remarcant la professionalitat dels porters, destacant els jugadors que tenen més qualitat i precisió en el toc de la pilota.
  • Possibilitat de jugar en les millors lligues del món amb els nostres equips oficials.
  • A mesura que anem aconseguint reptes se'ns aniran desbloquejant continguts addicionals.
  • S'han afegit dos modes de joc ràpid. Un de donar tocs a la pilota en menys d'un minut i el nou Free Kick Challenge.
  • Possibilitat de fer d'entrenador, creant el teu propi equip, interactuant amb el mercat de compravenda de jugadors, i triant les tàctiques més adients.De les anteriors novetats vull destacar el nou mode de joc Free Kick Challenge. Podríem dir que és un joc embegut en el PES 2012 en el que fent ús de la pantalla tàctil, llençarem faltes a diferents distàncies, i amb barrera o sense, intentant col·locar la pilota en una zona determinada de la porteria. Una novetat molt interessant que de ben segur us enganxarà una bona estona.

Els nois de Konami són molt llestos. L'aplicació està disponible de forma universal (iPod, iPhone i iPad) i a més de forma gratuïta. Però quan ens baixem el joc veurem que només tenim accés a molt pocs continguts, els justos per a fer un tast i enganxar-nos. En poc més de 10 minuts de jugar una mica vaig decidir comprar la versió complerta. Inicialment em va semblar una mica car pagar 4,99€, però ara, que ja porto uns dies jugant-hi, he de dir que ha sigut una molt bona compra.

Podeu descarregar el joc en el següent enllaç.
1 comentarios :

Gracies per la info!

Reply

Publica un comentari a l'entrada