Mastodon Black Friday d'Apple el divendres 25 de Novembre | Apple i altres

Black Friday d'Apple el divendres 25 de Novembre


Una altra de les tradicions americanes que envaeixen el nostre país és el Black Friday. Aquest terme nord americà es coneix com el dia que inaugura la campanya de compres nadalenques, amb significatives rebaixes en moltes tendes minoristes. És el dia després d’acció de gràcies, el qual es celebra el quart dijous del mes de novembre.

Seguint la tradició, Apple ha anunciat un cop més el seu Black Friday per a aquest divendres 25 de Novembre. Com va passar els darrers anys, Apple rebaixa els preus de part dels seu productes només aquell dia, com a atractiu per a que els clients comprin el que tenien previst regalar per Nadal.

Els productes que acostumen a tenir un rebaixa són els Mac, els iPod i els iPad. Els descomptes de l’any passat van ser de 100$ en els Mac, i entre 10 i 40$ en la resta de productes rebaixats. N’hi ha d’altres que no tenen descompte, com acostuma a ser el cas del Mac mini, iPod Shuffle, Apple TV o el Mac Pro. Així que si teniu pensat comprar o regalar algun producte d’Apple, estigueu atents a les ofertes d’aquest divendres.


Publica un comentari a l'entrada