Mastodon iTunes Match aterra a Espanya | Apple i altres

iTunes Match aterra a Espanya


Finalment, iTunes Match ha arribat al nostre país. Aquest servei complementa els ja disponibles d'iTunes en el núvol. És a dir, totes les cançons adquirides a la botiga d'iTunes estan disponibles per a descarregar en els nostres dispositius mòbils o en el nostre Mac o PC. El que fa iTunes Match és complementar aquesta funcionalitat, estenent aquesta funció a totes les cançons que tinguem a la nostra biblioteca musical. És a dir, iTunes Match és una legalització de tota la nostra música per a que la tinguem disponible des d'iCloud. Per només 24,99€/any tindrem legal les nostres cançons.

iTunes Match examina la nostra biblioteca de cançons per a saber que hi tenim. Si troba una coincidència entre la nostra cançó i la que disposa a la iTunes Store, es substitueix per la que disposa Apple, que normalment serà de més qualitat (256 Kbps sense DRM). Si per contra no trobés una coincidència en la botiga d'iTunes, aquesta cançó es pujaria als servidors d'Apple, per a tenir-la disponibles des del núvol.

Hi ha diferents maneres d'entrar a iTunes Match  per a activar-lo. Una és des del menú superior sota Store, dins apareix una opció anomenada Activar iTunes Match. Una altra és des de la part esquerra en la secció de la columna sota el nom de Store. Per últim, també en la pàgina interna d'iTunes Sotre dins de l'aplicació apareix l'enllaç per activar el servei.


El procés consta de les següents passes:

  • Escanejat de la nostra biblioteca
  • Cerca de coincidències
  • Pujada de les cançons no trobades en iTunes Store



Publica un comentari a l'entrada