Mastodon Apple està provant el seu nou iPhone de 4"? | Apple i altres

Apple està provant el seu nou iPhone de 4"?




L’estiu està a la cantonada, i els rumors del nou iPhone son un continu. De tots els que han anat apareixen, n’hi ha un que no podem deixar passar. Segons han pogut esbrinar, Apple estaria provant diferents prototips d’iPhone amb una mida de 3.99 polzades i una resolució de 1.136x640 píxels. L’actual iPhone té una resolució de 960x640 píxels, amb la qual cosa tindria la mateixa mida d’ample, però seria una mica més alt.

Segons publiquen a 9to5mac, els dos nous prototips anomenats N41AP (5,1) i N42AP (5,2), vindrien amb una pantalla de noves mides. Aquest increment de mida de la pantalla suposaria 176 píxels extra, i a més, s’aproparia al ràtio 16:9 de la pantalla, aconseguint reproduir contingut multimèdia quasi a pantalla complerta.




Per a aprofitar en la seva totalitat les possibilitats de la nova pantalla, Apple també estaria provant el nou hardware amb les primeres versions de la iOS 6. Els rumors comenten que es podrà afegir una línia més de icones i que també se’n podrà posar un cinquè en el dock.

Rumors molt interessants que fan augmentar les ganes de veure que tenen pensat des d’Apple per a aconseguir tornar a posar-se en el capdavant. Cal tenir en compte que Samsung començarà a vendre el seu Galaxy SIII en una setmana. Seguirem a la espera de les novetats i rumors que es vagin filtrant.



Publica un comentari a l'entrada