Mastodon Fringe tindrà cinquena i darrera temporada | Apple i altres

Fringe tindrà cinquena i darrera temporada




Bones noticies pels seguidors de Fringe. Fox va comunicar fa uns dies la producció de la cinquena i darrera temporada de Fringe. I el que és millor, els creadors de la sèrie, al tenir una data de finalització, ja estan escrivint la sèrie per a que acabi de la millor manera possible. En un moment on les sèries es cancel·len sense previ avís, és d’agrair la cura que han tingut el Srs. de Fox amb Fringe, per a mi, la millor sèrie després de Lost.

La futura cinquena temporada de Fringe tindrà 13 capítols, suficients per a arribar als 100 episodis que requeria Warner Bros TV per a poder guanyar milions de dòlars addicionals per la sindicació de la sèrie (la seva venta per a una reemissió posterior). Aquest és un dels motius de la renovació, ja que WB va oferir un gran preu a la cadena per a mantenir la sèrie en emissió durant el temps suficient, inclús quan els episodis segurament tindran un cost negatiu per a Fox.

La renovació també ha sigut una gran sorpresa pels responsables de la sèrie, ja que van decidir filmar 2 finals diferents de la quarta temporada en el cas que la sèrie fos cancel·lada. Una decisió que s’hauria de fer sempre i així evitar finals de sèries que queden totalment oberts al no ser renovades.

J.J Abrams ho ha tornat a fer. Ha aconseguit que una altra creació seva s’allargui durant unes quantes temporades. I és que no és fàcil, que sèries de ciència ficció com Fringe, amb un públic bastant reduït, aconsegueixin arribar fins a la cinquena. No més és possible si la feina està ben feta, i Fringe n’és el cas.

Des d’Appleialtres us recomano la sèrie, de debò, una de les més interessants i entretingudes que he vist en els darrers anys.


Publica un comentari a l'entrada