Mastodon Google s'avança a Apple i presenta els seus nous mapes 3D | Apple i altres

Google s'avança a Apple i presenta els seus nous mapes 3D





Google ha fet un moviment estrany al fer una presentació de les novetats del seu producte Google Maps, i a més, tot just 5 dies abans de la conferència d’Apple. Potser els rumors de la ruptura entre Apple i Google han preocupat una mica al gegant de Mountain View. Però la presentació de Google va servir per a contenir els danys davant de la muntanya de rumors que indiquen que Apple prescindirà dels mapes de Google en iOS a favor de la seva pròpia tecnologia.

En l’event, Google ha ensenyat el futur de Google Maps centrant-se en tres característiques que podran gaudir tant els usuaris d’Android com de iOS: mapes en 3D millorats, descàrrega de mapes per a emprar-los quan no tinguem connexió de dades i Street View de camins en parcs naturals.

Els mapes 3D empren exactament el mateix procés que C3 Technologies (l’empresa que Apple va comprar i la tecnologia de la qual seria la clau de l’aplicació de mapes del futur iOS 6) per a convertir imatges aèries en realistes models 3D. Una tecnologia francament impressionant. Els usuaris d’iOS podrem accedir a aquesta vista en 3D en una futura actualització de Google Earth. Tot i que les zones mapejades seran poques inicialment, Google espera cobrir a finals d’any una àrea metropolitana d’uns 300 milions de persones.

Per a concloure, la interessant funció de navegació off-line arribarà primer a Android, però es va avançar que la companyia està treballant per a poder-la dur a iOS. La seva intenció és donar un servei i una experiència similar en les dues plataformes.

Ara només queda esperar al dilluns per a veure si finalment Apple trenca amb Google Maps, o per contra deixa per més endavant la seva incursió en el món dels mapes i la navegació.




Publica un comentari a l'entrada