Mastodon Dues setmanes amb Mailbox! Què gran és tenir Inbox 0! | Apple i altres

Dues setmanes amb Mailbox! Què gran és tenir Inbox 0!




Feia temps que una aplicació no creava tanta expectació abans del seu llançament. I més una aplicació gratuïta per a gestionar el nostre correu electrònic. No és així, que la gent de Orchestra, creadors de Mailbox, van haver de crear una cua d’acceptació de sol·licituds per a accedir a l’aplicació. Quan et descarregues l’aplicació, entres en una cua per a poder començar a emprar-la. Això és degut a que Mailbox no agafa els correus directament de Gmail, sinó que posa un servidor entremig per a poder entregar més ràpidament els correus, enviar notificacions Push i gestionar l’indicador vermell de l’aplicació.




Però el més important de Mailbox, és el canvi en la gestió dels correus electrònics i de la bústia que et proposa. Cal canviar el xip, no gestionem bé els correus. Quan rebem un  mail, l’obrim, el llegim, i després o l’esborrem o el deixem en la safata d’entrada. Si el correu implica realitzar alguna tasca futura, segurament el marcarem com a no llegit i el deixarem a la safata d’entrada. Conclusió, tenim una bústia d’entrada amb milers de correus. El que cerca Mailbox és tot el contrari, aconseguir tenir la bústia d’entrada a 0 al acabar el dia. I per a aconseguir-ho ens proposa 4 gestos:

  • Arxivar el correu (lliscar curt cap a la dreta)
  • Eliminar el correu (lliscar llarg cap a la dreta)
  • Post posar-lo en algun moment (lliscar curt cap a la esquerra)
  • Enviar-lo a una llista creada (lliscar llarg cap a la esquerra)




La idea és convertir el correus electrònics en tasques, i aconseguir deixar la safata d’entrada a 0, és a dir, completar o post posar les tasques un cop acabat el dia. Com podeu veure, una idea que porta més enllà la tradicional gestió dels nostres correus.




Si bé al principi em va costar canviar el xip, la nova gestió del correu m’ha permès d’una banda, fer netejar el meu Inbox, i de l’altra arxivar una muntanya de correus que possiblement mai torni a consultar. Des de llavors, puc dir que gestiono millor els meus correus.


Mailbox, a més, és una bona aplicació de correus, amb un gran disseny i molt funcional gràcies als gestos que implementa. Hi ha certs punts que li falten, el més important és el poder emprar comptes de correus a banda dels de Gmail. Però no oblidem que ens trobem davant del seu llançament, i segur que en breu aniran afegint noves prestacions i funcionalitats. Si com jo, els teus comptes de correu són de Gmail o de Google Apps et recomano provar l’aplicació. Et sorprendrà gratament. És per això que s'ha guanyat ser l'aplicació de la setmana: Mailbox




Publica un comentari a l'entrada