Mastodon Spotify presenta el nou servei gratuït per a iPhone i iPad | Apple i altres

Spotify presenta el nou servei gratuït per a iPhone i iPad




Finalment s'ha complert. Ahir es va presentar els nous serveis gratuïts per a iPhone i iPad d'Spotify. Molt bona noticia, però anem a analitzar-la, ja que segur que no és exactament el que esperàveu.

Spotify ha arribat a l'iPhone i a l'iPad de manera gratuïta, sense haver de pagar la quota Premium de 9,99€/mes, però ve amb unes limitacions. Incomprensiblement, aquestes limitacions són diferents per a l'iPhone i l'iPad.




La versió gratuïta per a la tableta d'Apple permetrà accedir al servei d'Spotify de manera idèntica a la d'escriptori, reproduint les cançons que vulguem i escoltant anuncis cada cert temps.

En canvi en l'iPhone lo cosa canvia. Podrem escoltar música però sempre de manera aleatòria. Si volem escoltar una cançó concreta haurem d'actualitzar a Premium. Aquest matí he estat fent proves. He cercat Bruce Springsteen i se't mostren tots els seus discs. A partir d'aquí podràs escoltar algunes cançons del disc, no totes, i de manera aleatòria. Pot ser que puguis reproduir la que volies o pot ser que no.

Com podeu veure, Spotify gratuït ha arribat, però realment només ho ha fet a l'iPad. La versió per a iPhone és més proper a una ràdio on pots triar l'artista. Però bé, benvingut sigui. És més del que teníem fins ara. I vosaltres, que n'opineu.

Podeu descarregar l'aplicació universal d'Spotify al següent enllaç: Spotify

Publica un comentari a l'entrada