Mastodon Weatherornot, la meva nova App pel Temps! | Apple i altres

Weatherornot, la meva nova App pel Temps!




Sóc un gran usuari de les aplicacions pel Temps. És el que te moure’s per Barcelona amb moto, necessito saber si no em mullaré o si cal deixar la moto a casa. Fins ara emprava la pròpia aplicació de temps d’Apple i per a major precisió m’ajudava de Partly Cloudy. Fins que el cap de setmana vaig descobrir Weatherornot. Una aplicació amb un disseny exquisit i amb unes funcionalitats molt interessants.




El primer que ens trobem al iniciar l’aplicació és una vista longitudinal de la setmana. Se’ns mostraran dues corbes, la primera ens anirà indicant la temperatura, i la de sota les precipitacions esperades. Desplaçant-nos a lo llarg de la setmana, veurem com evolucionarà la temperatura i les precipitacions. A la dreta, si cliquem sobre el % de possibilitat de pluja se’ns mostraran més dades con la velocitat del vent, la quantitat de precipitacions esperada, humitat, temperatura de sensació i cobertura del cel.




Fins aquí sembla una aplicació més pel Temps amb un gran disseny, però Weatherornot té un parell de funcionalitats que fan d’aquesta aplicació un must-have. La més important és la de calendari. És a dir, cliquant a la part superar sobre el calendari se’ns mostrarà un vista per dies de la setmana, on veurem el nostres esdeveniments del calendari amb la previsió de temps en aquell moment. És una manera ràpida i còmode de saber quin temps farà en aquell instant. La segona funcionalitat és la de poder crear notificacions d’avís del temps que farà, per a un esdeveniment, per a que ens avisi quan nosaltres vulguem. Weatherornot és una aplicació que aporta molt més que una simple aplicació pel Temps. Amb la vista de calendari i les notificacions personalitzades, l’aplicació va un pas més enllà.




Tot això està molt bé, però, realment és fiable la informació que ens mostra? Parlant amb el desenvolupador em va comentar que la informació s’extreu del portal forecast.io, un dels més fiables que hi ha actualment. I la veritat és que és molt precisa la previsió. He estat fent comprovacions durant tot el cap de setmana, i ha estat francament ajustada a la realitat. Fins a dia d’avui, l’aplicació que millor s’ha ajustat a la realitat.

Weatherornot es troba en la versió 1.0, i segons el creador, ja tenen una revisió pendent de publicar-se. Durant el cap de setmana hem estat comentant diverses qüestions i la resposta ha sigut molt ràpida. Veient el potencial de l’aplicació, i la cura amb que la estan tractant, només us puc recomanar, que si esteu buscant una aplicació pel Temps, tot i que sigui de pagament, Weatherornot és la vostra aplicació. La podeu descarregar en el següent enllaç: Weatherornot


Publica un comentari a l'entrada