Mastodon El suposat Apple Watch 8 Pro pot ser la gran novetat de demà | Apple i altres

El suposat Apple Watch 8 Pro pot ser la gran novetat de demà

 



Ens trobem a poc més de 24 hores per a la Keynote d'Apple on un any més es presentaran els nous iPhone 14, però el dispositiu més esperat i que més rumors i filtracions està acaparant és el suposat nou Apple Watch 8 Pro.

La imatge que encapçala l'article és un render 3D recreat a partir d'un esquema CAD que s'ha filtrat fa poques hores. Es pot veure com la pantalla seria totalment plana, però a diferència del que es creia, no tindrà els bordes rectangulars, sinó que mantindran cert arrodoniment. En la meva opinió, tenir els bordes rectangulars no seria gens còmode, i segur que en més d'un cas podria inclús molestar.

A més, els rumors parlen d'un nou botó en el lateral on actualment només hi tenim els altaveus, configurable per a realitzar funcions concretes. Podria ser per obrir directament alguna aplicació que haguem escollit, o fins i tot, per a contabilitzar rondes d'algun exercici que estiguem practicant.




La mida del nou Apple Watch també s'incrementarà. Si l'actual model de la sèrie 7 tenia una caixa de 45mm, els rumors apunten a que la nova versió Pro del rellotge pot crèixer fins a als 49mm. Realment tindria una pantalla molt gran, on poder mostrar més informació i més mètriques quan estiguem fent esport. Aquest increment de mida implicarà nous dissenys de les corretges, però segons es creu, i tot i que estèticament no quedaran gaire bé, totes les corretges dels models actuals serien compatibles.

Com podeu veure, els rumors són molts i un gran canvi en el Apple Watch sembla clar. Qui sap, potser estem davant d'un canvi important com ho va ser l'iPhone X fa uns anys. De qualsevol manera, demà a a partir de les 19h sortirem de dubtes.


Publica un comentari a l'entrada