Mastodon Quant a | Apple i altres

Quant a

Apple i jo

Temps enrere queda el dia que vaig descobrir que existia Apple. Uns productes que semblaven formar part de quelcom aliè a tots, productes per a gent especial, amb necessitats especials. Això va canviar el dia que vaig comprar el meu primer iPod. Encara recordo el dia. Era just abans de vacances d’estiu. Mai vaig escoltar més música que llavors. Era un equip fantàstic. No ho sabia, però sense voler-ho, havia mossegat la poma.

Cinc anys més tard, Apple presentava la seva visió sobre la telefonia mòbil, l’iPhone. Durant un viatge per la costa oest dels Estats Units, me’l vaig comprar. Allò era diferent. No tenia rés a veure. L’experiència em va atrapar. Ja només quedava fer el salt definitiu, comprar-me un Mac i convertir-me en un switcher. Aquell Nadal em van regalar un MacBook Pro.

Des de llavors he tingut molts altres productes d’Apple. Diferents iPhone, que els membres de la meva família han agraït poder heretar. L’arribada de l’iPad entre d'altres..

Amb el temps he pogut conèixer millor el món d’Apple. L’ecosistema que Steve Jobs va crear. Una família de productes que es complementen i milloren quan treballen plegats. Una afició que vaig trobar sense buscar i que va portar a que l’any passat comencés aquest blog. Un espai dedicat a Apple i altres coses. Un espai on repassar i comentar totes les novetats de l’empresa de Cupertino. On explicar solucions a problemes quotidians. Un lloc on poder compartir l’experiència de gaudir dels productes d’Apple.

Víctor