Mastodon Arreglar Notificacions Push | Apple i altres

Arreglar Notificacions Push


Fa un temps vaig hacktivar un iPhone 3G sense la targeta original, i tot i funcionar amb qualsevol operador, no li funcionaven les notificacions Push. Aquestes són indispensables per a fer anar programes com el Whatsapp, Viber i d'altres.

Buscant per internet vaig trobar diversos paquets de Cydia per a instal·lar (Pushdoctor, etc.), però cap d'ells van solucionar el problema. Es veu que la majoria d'aquests van deixar de funcionar a partir la versió 3.0 de iOS. Finalment, però, vaig trobar la solució: Pushfix.info. En aquesta pàgina web es descriu el procés que cal realitzar per a activar les notificacions d'iPhones activats sense una SIM autoritzada. El primer que cal fer és comprar un ticket, és a dir, fer un pagament a través de Paypal de 5.99$ i enviar el nostre IMEI. Un cop fet això, cal seguir les següents instruccions. En aquesta pàgina web se'ns guiarà en el procés d'afegir el repositori http://cydia.pushfix.info/ a cydia, i després instal·lar el paquet Pushfix 2.0. Si hem realitzat el procés correctament, se'ns instal·larà un programa per a verificar les notificacions, donant com a resultat la següent pantalla.


Vaig realitzar el procés fa un temps, i tot va anar perfecte. En qüestió de 5 minuts tornava a tenir les notificacions funcionant perfectament. A més, amb el canvi, em va sortir per poc més de 4€. Ja sé que no és un procés gratuït, com la majoria dels que hi ha a Cydia, però realment val la pena si fem ús de les notificacions.

Publica un comentari a l'entrada