Mastodon Everpix, emmagatzematge de fotos en el núvol | Apple i altres

Everpix, emmagatzematge de fotos en el núvol


Aquest any 2012 sembla que vindrà carregat de novetats. La primera d’elles és que el servei d’emmagatzematge de fotografies en el núvol Everpix acaba d’entrar en fase beta, i oberta al públic. Aquest servei està disponible per a usuaris Mac i dispositius iOS.

La finalitat d’Everpix és brindar a l’usuari d’un espai en el núvol per a emmagatzemar, filtrar i organitzar les seves fotografies. Per a iniciar el servei cal instal·lar l’aplicació Mac Uploader. Un cop oberta, s’instal·larà en la barra de menú i ens sol·licitarà l’origen de les fotografies que vulguem pujar. Aquestes es poden trobar en les llibreries d’iPhoto, Lightroom o Aperture. Un cop seleccionada la font, començaran a pujar les fotografies. Cal ser pacient si tenim moltes, ja que degut a l’èxit, els servidors de Everpix estant una mica saturats.


A més de les nostres llibreries de fotografies, Everpix també permet pujar les fotografies que tinguem a les xarxes socials com Facebook, Instagram, Twitter, Picasa o Flickr. Només cal seleccionar la xarxa social, identificar-nos, i la eina realitzarà un filtrat automàtic de tots les nostres imatges, pujant només aquelles que no estiguin borroses, desenfocades o de mala qualitat.


Un cop finalitzada la pujada d’imatges, les tindrem disponibles per a consulta privada en la pàgina d’Everpix. Aquestes estaran organitzades en carpetes o seccions, de forma molt similar a iPhoto. Actualment l’aplicació per a iOS es troba en procés d’acceptació per part d’Apple.

Respecte al límit d’espai, en la pàgina web no es menciona rés. Caldrà veure quina és la limitació final, un cop surti de la fase beta. Si voleu començar a provar el servei, us podeu registrar en el següent enllaç.




Publica un comentari a l'entrada