Mastodon Paper, prendre notes mai va ser tant fàcil i tant vistos | Apple i altres

Paper, prendre notes mai va ser tant fàcil i tant vistos



Fa molt temps que a casa tenim un iPad, i si bé li hem donat ús per a moltes coses, fins ara no l'hem emprat per a prendre notes. Però és molt possible que, amb l'arribada d'aquesta nova aplicació, la cosa canviï. Estic parlant de Paper. Hi ha diverses alternatives a la App Store com Penultimate o Sketchbook, però cap m'ha satisfet tant com Paper.



Aquesta nova aplicació és un regal a la vista. Des del moment en que l'obrim ens sorprèn un disseny cuidat fins al  mínim detall. La gestió de les nostres llibretes ens dona la benvinguda, només començar, i senzillament amb un toc podrem obrir-les i moure'ns dins d'elles. La navegació de les fulles de la llibreta és molt intuïtiva, molt semblant a l'efecte CoverFlow d'iTunes. Per a sortir d'aquesta, només haurem de pessigar i tornarem a la vista general.



Navegar per les diferents fulles de la nostra llibreta, serà tant fàcil com passar fotografies. Quan triem una fulla on prendre una nota, o modificar una existent, ens apareixerà a sota una barra d'eines, amb les diferents opcions per a escriure. La qualitat dels bolígrafs i pinzells és impressionant, i la manera en que es poden prendre notes, sorprenen. Aquest és el punt fort de l'aplicació. Els grans resultats que obtenim fàcilment, i la facilitat de la corba d'aprenentatge d'ús de l'aplicació.

I si encara no us he convençut, només em queda dir que és una aplicació gratuïta. En poc més de 24 hores s'ha convertit en la més descarregada de la App Store per a iPad. L'únic dolent, és que quan descarreguem l'aplicació, només tenim disponible la ploma, i per a cada bolígraf o pinzell haurem de pagar 1,59€. Us recomano que la baixeu, i la proveu. Sempre estareu a temps a adquirir algun pinzell més endavant. L'enllaç per a descarregar-la és el següent: Paper.



Publica un comentari a l'entrada