Mastodon Consumer Report torna a qualificar el Nou iPad com el millor tablet del mercat | Apple i altres

Consumer Report torna a qualificar el Nou iPad com el millor tablet del mercatS’ha fet esperar, però finalment, Consumer Report, ha donat el seu veredicte respecte del Nou iPad:

L’alta resolució de la pantalla del Nou iPad defineix un nova marca en l’excel·lència, aportant el major detall en renderitzats i la millor precisió de color que hem vist en un tablet. Com a resultat, el Nou iPad encapçala els nostres nous rankings

Com podeu veure, han quedat impressionats amb la nova pantalla retina de l’iPad. D’altra banda, treuen importància a l’escalfament de l’iPad dient que “no és un assumpte que hagi de preocupar” als consumidors. Respecte de la bateria, o del fet que segons l’aplicació que s’està executant no carregui, ho tracten com un tema menor. Segons ells, l’únic problema són totes les aplicacions que no han estat adaptades per a la nova pantalla de retina, fent que les prestacions d’aquesta no es puguin gaudir. A veure si els desenvolupadors es donen pressa a adaptar les seves aplicacions.

Com podeu veure, un nou èxit d’Apple.Publica un comentari a l'entrada