Mastodon Nova secció "Pregunta Ara" a l'Apple Store Online | Apple i altres

Nova secció "Pregunta Ara" a l'Apple Store Online




Si esteu pensant en comprar un producte a través de la botiga online d’Apple, ara disposeu d’un nou apartat anomenat “Pregunta Ara”. La seva finalitat és poder resoldre tots els dubtes relatius a la compra de productes com l’iPad o l’iPhone.

“Pregunta Ara” es divideix en tres seccions: una en la que podrem xatejar en viu amb un especialista Genius, una altra en la que podem facilitar un número de telèfon per a que ens truquin, i per últim, pel cas de l’iPad, una secció en la que podrem assistir a una demostració en viu amb una visitar guiada en directe.

D’aquesta manera, Apple ens facilita el poder aclarir els dubtes que puguem tenir respecte de capacitats, especificacions concretes i ús que li podem donar a l’iPad. Una facilitat més que ens ofereix Apple. Si tenien dubtes sobre el producte que volien comprar, sobre quina capacitat escollir, o qualsevol altre cosa, ja no caldrà apropar-se a una Apple Store o a un distribuïdor oficial. Des de casa nostra, tindrem un especialista per a resoldre totes les qüestions que tinguem.

Podeu provar el servei, si voleu, accedint a la següent pàgina de compra del Nou iPad: Apple Store iPad.
  


Publica un comentari a l'entrada