Mastodon Draw Something, un èxit de l'App Store | Apple i altres

Draw Something, un èxit de l'App Store
El fenomen Draw Something ha arribat als smartphone. Aquesta aplicació farà les delícies dels amants del Pictionary, però a més, podran gaudir de les funcionalitats socials dels smartphone, amb tot el que comporta.

Des del seu llançament, l'aplicació ha causat un autèntic furor, convertint-la en una de les aplicacions més descarregades de la historia de l'App Store. A les 5 cinc setmanes ja comptava amb més de 12 milions d'usuaris.  El ràpid creixement de l'App està motivat per gran èxit, que va tenir al seu moment, el Pictionary. El seu senzill funcionament ha animat a molta gent a provar Draw Something. Només cal triar una paraula, segons 3 dificultats, i començar a dibuixar-la. Com més difícil és la paraula, més monedes podrem guanyar. Un cop fet el dibuix, l'envien per a que l'endevinin. Quan rebem un dibuix, ens oferiran unes lletres, més de les necessàries, per a endevinar la paraula. A continuació podeu veure el dibuix que vaig fer per a la paraula "Gameboy".Per a iniciar l'aplicació ens podrem registrar amb el nostre compte de Facebook o amb un correu. A partir d'aquest moment, podrem jugar amb els nostres coneguts o amb algú triat a l'atzar. Actualment l'aplicació es pot adquirir de manera gratuïta, amb publicitat, o també, amb una versió de pagament que elimina la molesta publicitat. Us recomano baixar la gratuïta per a veure si us agrada.

Ja sabeu, una alternativa a Apalabrados que de ben segur us farà passar unes molt bones estones. Si voleu jugar amb mi, el meu nom d'usuari és Vsolefe. A dibuixar!!

Publica un comentari a l'entrada