Mastodon Tindrà el futur iPhone una pantalla de 4"? | Apple i altres

Tindrà el futur iPhone una pantalla de 4"?




Ahir es va presentar el nou Samsung Galaxy SIII, i el més sorprenen va ser que incorpora una pantalla Super AMOLED HD de 4,8”. Ho heu sentit bé, 4,8”. Si el Galaxy SII ja tenia una pantalla que quasi semblava desproporcionada per a un telèfon mòbil, Samsung aposta ara per una mida encara més gran. I quina conseqüència ha tingut aquesta presentació? Doncs un allau de rumors de com serà o hauria de ser el futur iPhone.

Des d’iLounge aposten que el nou disseny de l’iPhone serà quasi idèntic a l’actual, però amb una mida de pantalla superior. A més, la seva part posterior es veurà modificada, i s’aconseguirà reduir el gruix del terminal. També s’aventuren a pronosticar un canvi del connector del dock, reduint-lo. Aquest darrer punt em sembla molt poc probable. Només cal pensar en la de cables, accessoris i demés que utiliten el famós connector de 30 pins dels actuals dispositius d’Apple.




L’actual iPhone té un disseny preciós. Per a mi, és el smartphone més elegant que hi ha. Utilitza uns materials que el fan molt atractiu, però alhora molt delicat. Sembla que Apple està preocupat per aquest punt i està mirant d’incorporar una part posterior semblant a la de l’iPad. No ho veig clar, però Apple és capaç de qualsevol cosa.

L’augment de mida era una cosa que dubtava molt, però cada cop sembla tenir més sentit. El mercat dels smartphone s’ha tornat boig. Cada nou terminal incorpora una pantalla més gran. I sembla que a la majoria d’usuaris els hi sembla bé. És una tendència i Apple no es pot despenjar gaire. Incorporar una pantalla de 4” pot servir per a calmar les temptacions de canviar de terminal, dels que busquen una pantalla més gran, i alhora, fer un terminal més gran. D’aquesta manera es podria incorporar una bateria més gran, sent aquest un dels grans problemes de l’iPhone 4S. Tot hi incorporar una bateria millor que l’iPhone 4, el 4S té una durada inferior. No vull pensar el poc que duraria la mateixa bateria en un nou iPhone amb un Hardware més potent.

De qualsevol manera, ja tenim nova competència de l’iPhone 4S, el Galaxy SIII, cosa que m’agrada. A veure si Apple és posa les piles i ens deixa bocabadats de nou com va fer amb la presentació de l’iPhone 4.


Publica un comentari a l'entrada