Mastodon Google Now no consumeix molta bateria, però val la pena? | Apple i altres

Google Now no consumeix molta bateria, però val la pena?




Ja fa una setmana que vaig instal·lar l’aplicació de Google Search, que incorpora com a novetat la inclusió del servei Google Now. Com us vaig comentar al seu dia, Google Now és un assistent proactiu que ens anirà mostrant targetes amb informació útil, abans que nosaltres sapiguem que la necessitem. Si bé el servei amb Android està totalment integrat en el sistema operatiu, la versió per a iOS ha arribat una mica descafeïnada al no tenir notificacions Push. Això vol dir que haurem d’entrar contínuament a l’aplicació per a comprovar si tenim targetes disponibles. Molt poc pràctic. A banda d’aquest fet, durant aquesta setmana he pogut provar el servei, i puc dir que la versió per a iOS és molt poc interessant. Durant aquest temps només he rebut targetes amb la previsió del temps, amb la ruta fins a casa o fins a la feina, i recomanacions d’algun restaurant. Rés interessant que m’hagi pogut ajudar amb el dia a dia. Vull pensar que la versió per a iOS està molt verda i que en futures actualitzacions s’anirà millorant.




Si encara no l’he esborrat és perquè l’aplicació, tot i que mostri el servei de localització contínuament, no consumeix més bateria per aquest fet. Segons paraules de Google, el servei no requereix de localització Gps, que consumeix molta bateria, sinó que la localització la realitza a través d’antenes de telefonia i de xarxes Wifi. Per tant, el consum addicional és poc significant. Això sí, caldrà acostumar-se a veure la fletxa de localització sempre activada en la barra superior. A mi em va costar quasi 4 dies acostumar-me, però ara ja quasi ho tinc superat del tot. És per això que podeu instal·lar l’aplicació i no patir pel consum de bateria.


Google Now és un servei molt ambiciós. De moment està verd, però no el perdeu de vista, segurament en un futur no molt llunyà ens aportarà moltes coses.


Publica un comentari a l'entrada